Dikili ve Karaburun’da Orman Yangını – Haberler | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 08:27

Dikili ve Karaburun’da Orman Yangını – Haberler

Dikili ve Karaburun’da Orman Yangını – Haberler
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2022 - 0:31

1110 Okuma

İzmir‘in Dikili ilçesinde orman yangını çıktı. Aynı saatlerde Karaburun‘da ise makilik alanda yangın başladı. Ekiplerin iki ilçede devam eden yangınları söndürmek için karadan ve havadan müdahaleleri sürüyor.

İzmir‘in Karaburun ilçesindeki Gerence Körfezi’ne bakan yamaçlarda, saat 15: 30 sıralarında yangın çıktı. Makilik alandan yükselen alevlere 8 arazöz, 5 ilk müdahale aracı, 3 su tankeri, 1 dozer ve 1 yangın söndürme helikopteri ile müdahale ediliyor.

Diğer yandan, aynı saatlerde İzmir’in Dikili ilçesinde de bir orman yangını başladı. Madra Barajı yakınlarındaki Dikili Orman İşletme Şefliği sınırları içerisindeki ormanlık alanda başlayan yangına 10 arazöz, 4 su tankeri, 1 ilk müdahale aracı ve 1 yangın söndürme helikopteri gönderildi. Söndürme çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

, , , , ,

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.