Boğulan ikizler, okuldan yaylaya dönerken serinlemek için gölete girmiş (2) – Haberler | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 05:59

Boğulan ikizler, okuldan yaylaya dönerken serinlemek için gölete girmiş (2) – Haberler

Boğulan ikizler, okuldan yaylaya dönerken serinlemek için gölete girmiş (2) – Haberler
Son Güncelleme :

20 Mayıs 2022 - 15:36

820 Okuma

GÖLETTE BOĞULAN İKİZLER SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, okuldan çıktıktan sonra haber alınamayan ve daha sonra gölette cansız bedenleri bulunan tek yumurta ikizleri Mehmet Aydın ve Aziz Salih Gençtürk’ün cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazeler, ailelnin yaşadığı Sinirli Mahallesi’ndeki evlerinin önün getirildi. İki kardeşin Türk bayrağına serilen tabutları evin önüne geldiğinde gözyaşları sel oldu. Burada hellalik alınmasını ardından cenazeler Sinirli Mahallesi Mezarlığı’na götürüldü. Burada iki kardeş için ayrı ayrı kılınan cenaze namazına çobanlık yapan baba İbrahim Gençtürk, Turgutlu İlçe Jandarma Komutan Vekili İsmail Demir, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, öğrenciler, Gençtürk ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı. Kılınan namazın ardında iki kardeşin cenazeleri mahalle mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa),

, , , , ,

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.