‘Sandık güvenliği için B planı devreye girdi’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 02:26

‘Sandık güvenliği için B planı devreye girdi’

‘Sandık güvenliği için B planı devreye girdi’
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2022 - 0:42

2650 Okuma

MEHTAP GÖKDEMİR Ankara – CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Parti Meclisi’ne sunulan MYKRaporu’nda çalışmalara ilişkin şunları söyledi:

ÖRGÜT SEÇİME HAZIR: CHP örgütleri, seçimlere yarın olacakmış gibi hazır. 2018 yılında gerçekleşen genel seçimlerde, YSK tarafından oluşturulan 180 bin sandık baz alınarak başlattığımız sandık sorumlusu atama çalışmaları kapsamında; henüz önümüzdeki seçimin tarihi belli olmamasına rağmen, parti örgütümüz bu sandıkların %98’ine görevli ataması gerçekleştirmiştir. Bu kişilerin seçim günü herhangi bir nedenden dolayı sandık başında olamama ihtimaline karşılık, sandıkların önemli kısmına da yedek görevli ataması şimdiden yapıldı.

SAHTE SEÇMEN ARANACAK: Örgütlerimiz çalmadık kapı, girmedik ev bırakmayacak. Çalışmalarla birer öbek sorumlusu belirlenmektedir. Bu ziyaretlerdeöbek sorumlusu; bölgesinde sahte seçmen olup olmadığını da araştıracak.

DOĞUDA ÜYE ARTIŞI:Geçtiğimiz yıl bahar aylarında faaliyetlerine başlayan “Doğu Masası”, meyvelerini vermeye başladı. Bu süreçte üye sayılarımız; Ağrı’da %71, Batman’da %141, Diyarbakır’da %117, Mardin’de %122, Muş’ta %46, Siirt’te %49, Hakkari’de %71, Şırnak’ta %123, Van’da %131 arttı. Yeni üyeleriimizin büyük bir kısmı, AKP’den istifa edenlerden oluşuyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.