Bursa’da fabrika yangını! Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 19:23

Bursa’da fabrika yangını! Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi

Bursa’da fabrika yangını! Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2022 - 17:19

1470 Okuma

Yangın, Kestel ilçesinde bulunan Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ısı yalıtım sistemleri üretimi yapan fabrikada çıktı. Dumanlar kent merkezindeki birçok noktada görüldü.

ÇEVRE İLLERDEN İTFAİYE EKİBİ TAKVİYESİ

Yangının başlamasının ardından fabrika, hemen tahliye edilirken, bölgeye Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan çok sayıda itfaiye ekibi ile AFAD personeli sevk edildi.

Yangına merdivenli itfaiye araçlarıyla müdahale edilirken, alevlerin çevredeki fabrikalara sıçramaması için önlem alındı. Üretilen ürünlerin ham maddesinin plastik olması nedeniyle alevler, kısa sürede büyürken, ilk belirlemelere göre can kaybı ve yaralanma olmadı.

Fabrika kullanılamaz hale gelirken, bölgeye çevre il ve ilçelerden de itfaiye ekipleri sevk edildi. Gökyüzünü kaplayan siyah duman nedeniyle Bursa-Ankara yolunda görüş uzaklığı ise düştü.

DHA muhabiri Muharrem İrtem de, CNN TÜRK canlı yayınında yaptığı açıklamada,”Yangın kısa sürede fabrikayı sardı. Çevre il ve ilçelerden de takviye ekip sevk edildi. Siyah dumanlar gökyüzünü kapladı. Görüş mesafesi düştü. Çok büyük bir Fabrika ve fabrikada kullanılacak hiçbir malzeme kalmadı. Fabrika küle döndü” değerlendirmelerde bulundu.

Artvin’de korku dolu anlar!Ahır ve samanlık alev alev yandıHaberi Görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRÇatı yandı, alt katta video çektiHaberi Görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRÇatı yandı, alt katta video çektiHaberi Görüntüle

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.