Survivor’da nefes kesen mücadele! Nisa ve Atakan gözyaşlarına boğuldu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 16:49

Survivor’da nefes kesen mücadele! Nisa ve Atakan gözyaşlarına boğuldu

Son Güncelleme :

15 Mayıs 2022 - 11:57

1050 Okuma
Survivor’da nefes kesen mücadele! Nisa ve Atakan gözyaşlarına boğuldu

Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı Survivor 2022 All Star’da ünlüler ve gönüllüler takımı, 14 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan yeni bölümde dokunulmazlık oyunu için ter döktü. Bu hafta dört dokunulmazlığı da üst üste kaybeden gönüllüler, aday çıkarmak durumunda kaldı. Böylece haftanın ilk dört eleme adayı Evrim, Nisa, Berkan ve Seda olmuştu.

Survivor All Star’ın 104’üncü bölümünde oynanan dokunulmazlık oyununda; kadınlar mücadelesini 8-3 skorla kırmızı takım kazandı. Böylece ünlüler genel skorda 1-0 öne geçti.

SUDE VE ÜNLÜLER ARASINDA GERGİNLİK

Ardından erkekler mücadelesi sırasında sakatlanan Berkan, eski sakatlığının tekrarlamasıyla oyun dışı kalmak zorunda kaldı. Onun yerine Ogeday, eşleşmelere dahil oldu. Oyuna çıkmadan önce parkurdaki puzzle bölümüne bakmaya giden Ogeday’a, ünlüler takımından Sude tepki gösterdi. “O bizim avantajımız. Oyuna ilk defa çıkacak. Neden gidip bakıyor;?” dedi.

Hikmet ve Adem birbirine girdi!”Seni çuval gibi yere sererim”Haberi Görüntüle

Sude’ye tepki gösteren Berkan Karabulut ise “Sizin takımdan da bir sürü kişi gidip baktı Sude, yapma ne olur” deyince Sude, “Oyuna çıkanlar baktı ama” yanıtını verdi.

İkili arasındaki diyaloğa Nagihan ve Evrim de dahil oldu. Evrim eski takım arkadaşına “Senin bizim takımdayken hiç sesin çıkmıyordu. Ben hiç duymuyordum” dedi. Sude de ona “Ben hep böyleydim. Sana gelmiyordu demek ki” şeklinde cevap verdi.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KAZANAN TAKIM

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu sonunda erkeklerde de 8-3 skor ile kırmızı takım galip geldi. Böylece dokunulmazlık oyununu kazanan takım 2- 0 skor ile ünlüler oldu. Dokunulmazlığı ve iletişim ödülünü kaybeden gönüllüler takımından Nisa gözyaşlarına boğuldu.

Survivor'da Ayşe'nin zor anları!

Seda tepki gösterdiSurvivor’da Ayşe’nin zor anları!Haberi Görüntüle

Takım arkadaşını teselli eden Atakan ise “İlk defa oyun kaybetmiyoruz, ağlama Nisa. Bak biz de düşüyoruz böyle” dedi. Sonrasında seremoni de Murat Ceylan’ın söz vermesiyle konuşan Atakan, eşi ve oğlunu çok özlediğini söyleyerek gözyaşlarına boğuldu. Nisa ise Murat kendisine söz vermesine rağmen konuşamadı.

ILICALI’DAN YENİ AÇIKLAMALAR

Ünlüler takımı sevdiklerinden gelen videoları izledikten sonra yapılan ada konseyinde Acun Ilıcalı, yeni açıklamalar yaptı. Ilıcalı, ”Bu haftaki üçüncü dokunulmazlıktan sonra Türkiye-Yunanistan yarışmacılarla ödül oyunu oynayacaksınız ve beraber ödüle gideceksiniz” dedi.

Gönüllüler de Hikmet, ünlüler takımında Anıl ve Ayşe’nin dokunulmaz olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, sayılar azaldığı için artık dokunulmazlıkların bir kişiye indiğini ifade etti.

Survivor’da sakatlık depremi! İki yarışmacı adaya veda ettiHaberi Görüntüle

ELEME POTASINA GİREN SON İSİM

Akabinde mavi takımda sadece Nagihan, Ogeday ve Atakan’dan birinin ismi yazılması gerekiyordu. Yapılan oylama sonucunda en çok oyu alan isim Ogeday oldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.