Sıla’dan 6 yıl sonra yeni albüm: Şarkıcı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 09:54

Sıla’dan 6 yıl sonra yeni albüm: Şarkıcı

Son Güncelleme :

14 Mayıs 2022 - 18:57

960 Okuma
Sıla’dan 6 yıl sonra yeni albüm: Şarkıcı

Sıla’nın 6 yıl sonra gelen yeni albümü tamamlandı. ‘Şarkıcı’ adlı albüm 20 Mayıs’ta Sony Müzik Türkiye etiketiyle dinleyiciyle buluşacak.

Albüme adını veren ‘Şarkıcı’ şiirinin klibi de YouTube’da yayınlandı.

ŞİİRLE BAŞLAYIP ŞİİRLE BİTİYOR

Sıla’nın prodüktörlüğünü kendisinin yaptığı ‘Şarkıcı’da 15 yeni şarkı yer alıyor. Şiirle açılan ve şiirle kapanış yapan albüm ile kendi yazdığı şarkıları seslendiren sanatçının ozan yönüne bir kez daha şahitlik ediyoruz. İlk klip albümle aynı ismi taşıyan açılış parçası ‘Şarkıcı’ya ait.

Sözleri Sıla Gençoğlu, müziği Gürsel Çelik imzası taşıyan ‘Şarkıcı’nın klibi Bedran Güzel yönetmenliğinde Kemerburgaz Kent Ormanları’nda çekildi.



NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.