SADAT’tan Kılıçdaroğlu’na yanıt | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 08:26

SADAT’tan Kılıçdaroğlu’na yanıt

SADAT’tan Kılıçdaroğlu’na yanıt
Son Güncelleme :

14 Mayıs 2022 - 18:56

1190 Okuma

SADAT, CHP Genel Bakanı Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına yanıt verdi. 

Gelişme üzerine şirket merkezinde bir basın açıklaması yapıldı. Yönetim Kurulu başkanı Melih Tanrıverdi, SADAT’ın, Türk Ticaret Kanunu’na tabi olarak faaliyetini sürdüren ticari bir şirket olduğunu kaydetti.

Tanrıverdi, şirketin pek çok iftirayla karşı karşıya kaldığını söyledi. “Ne bir paramiliter ordudur ne de milis gücü yetiştirir” dedi.

Tanrıverdi, şirketin yaklaşan genel seçimlerle ilişkilendirilmesinin, seçim güvenliğine gölge düşürme gayretinden ibaret olduğunu da belirtti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, dün SADAT’ın İstanbul Beylikdüzü’ndeki merkezine gitmiş ancak içeri alınmamıştı. Bunun üzerine CHP lideri, merkezin girişinde bir açıklama yapmış, SADAT için ”Paramiliter kuruluş” demişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.