Aleyna Tilki: Eleştirenlere kapak oldu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 04:51

Aleyna Tilki: Eleştirenlere kapak oldu

Son Güncelleme :

10 Mayıs 2022 - 21:14

1020 Okuma
Aleyna Tilki: Eleştirenlere kapak oldu


Aleyna Tilki, kendisini eleştirenleri kapakladığını söyledi.

Aleyna Tilki, önceki gün Çatalca’da gerçekleşen ‘Yaza Merhaba’ partisinde sahneye çıktı. İddialı bir sahne kostümüyle sahneye çıkan Aleyna Tilki, 2 saat boyunca sahnede kaldı.


“Kapak oldu”

Sahne öncesi gazetecilerin sorularına cevap veren Aleyna Tilki, “Şarkım 80 ülkede listeye girdi. Equal Global’de ilk Türk kadın şarkıcı olarak listeye girdim, daha ne diyebilirim ki? Eleştirilere kapak olsun. İtinayla kapak yapılır!

Son 30 yılda dünyada benim yakaladığım başarıya ulaşan başka Türk sanatçı yok. Ben bu başarıyla diğer gençlere kapı açtım. Bundan dolayı da ayınca mutluyum.” dedi.


Aleyna’nın kaderi

Son klibi hakkında yapılan eleştirileri de değerlendiren Aleyna Tilki, “Evet çok olumsuz eleştiri var ama bir o kadar da aklı başında yorumda bulunan var. Ben alışkınım bu duruma. İlkokulda dahi böyleydi. Adıma hep dedikodu çıkartırlardı. Star doğunca böyle şeyler de olabiliyor.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.