Kaçakçılardan kurtarılan yavru sincaplar hayata tutunuyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2025 - 18:35

Kaçakçılardan kurtarılan yavru sincaplar hayata tutunuyor

Kaçakçılardan kurtarılan yavru sincaplar hayata tutunuyor
Son Güncelleme :

23 Nisan 2022 - 17:09

1800 Okuma

Hayvan kaçakçıları yüzünden, yuvasında annesinin yanında olması gereken sincapların rehabilitasyon merkezinde tedaviye muhtaç hale geldiğini, 6’sını şırıngayla beslediklerini belirten Kaya, şöyle konuştu:

“Henüz anne sütüne ve bakımına muhtaçlar. O yüzden bunları misafir edeceğiz. Lütfen bu hayvanları kendi doğal ortamlarında, vatanlarında bırakalım. Bunların ticaretini yapmak ne kadar ahlaki? Yavru hayvanları toplayıp hayvan ticareti yapmak ne kadar kötü bir durum. Bu hayvanların doğadaki faydasını insanlar bir bilse, bundan kazanacaklarının çok çok ötesinde. Özellikle sincaplar tam bir orman işçisi gibi çalışır. Meşe palamutlarını, bademleri, cevizleri toprağa saklıyor. Sakladıkları yerlerde bunlar fide oluyor, ağaca dönüşüyor.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.