Trump’tan ‘Mehmet Öz’ açıklaması! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 07:41

Trump’tan ‘Mehmet Öz’ açıklaması!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, ABD Senatosuna aday olan dünyaca ünlü Türk kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz’ün adaylığına destek vereceğini duyurdu.

Trump’tan ‘Mehmet Öz’ açıklaması!
Son Güncelleme :

10 Nisan 2022 - 8:38

1110 Okuma

Trump yaptığı yazılı açıklamada, “Pennsylvania eyaleti, zeki ve çok iyi bilinen doktor Mehmet Öz’ü ABD Senatosuna seçerek Amerika’yı korumak için çok iyi bir fırsata sahip.” ifadesine yer verdi.

Öz’ün ön seçimlerden başarıyla çıkacağını belirten Trump, “Ülkemize akla hayale gelmez zararlar verme peşinde olan radikal solcu Demokratlara karşı Mehmet Öz genel seçimleri kazanabilme şansı yüksek bir kişidir.” ifadesini kullandı.

Mehmet Öz, 30 Kasım 2021’de, Pennsylvania eyaletinden Cumhuriyetçi Partinin Senato adaylığı için yarışacağını duyurmuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.