İzmir’de iki terör örgütüne çifte baskın | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 02:13

İzmir’de iki terör örgütüne çifte baskın

İzmir’de, PKK/KCK/YPG/PYD silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet göstererek yasa dışı yollardan ülkeye giriş yaptığı tespit edilen iki kişi ve FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan üç şüpheli, operasyonla gözaltına alındı.

İzmir’de iki terör örgütüne çifte baskın
Son Güncelleme :

08 Nisan 2022 - 15:30

1210 Okuma

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Suriye’de PKK/KCK/YPG/PYD silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet göstererek, yasa dışı yollardan ülkeye giriş yaptığı tespit edilen C.H. ve C.E.A. isimli şahısları tespit etti. Harekete geçerek Menderes ilçesinde operasyon düzenleyen ekipler, iki şüpheliyi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.Jandarma ekipleri, bir başka operasyonda ise FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan İ.H.T., C.K. ve M.Ö. isimli şüphelilere yönelik baskınlar yaptı. Bayraklı, Bornova ve Torbalı ilçelerindeki operasyonlarda, şahıslar yakalandı. İki ayrı operasyonda gözaltına alınan 5 kişinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.