Zelenskiyden son dakika açıklaması: Putin ile toplantı olmayabilir | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 13:39

Zelenskiyden son dakika açıklaması: Putin ile toplantı olmayabilir

Son dakika haberine göre Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Putin ile bir toplantı gerçekleştirmeyebileceklerini belirterek, “Rusya ile müzakere yapmak şu anki koşullarda çok zor ama başka bir seçeneğim yok” ifadelerini kullandı.

Zelenskiyden son dakika açıklaması: Putin ile toplantı olmayabilir
Son Güncelleme :

05 Nisan 2022 - 11:35

1220 Okuma

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Putin ile bir toplantı gerçekleştirmeyebileceklerini belirterek, “Rusya ile müzakere yapmak şu anki koşullarda çok zor ama başka bir seçeneğim yok” ifadelerini kullandı.

Haberin Ayrıntıları Geliyor…

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.