30 günlük koronavirüs hastası bebek yaşam mücadelesini kazandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Mart 2024 - 13:35

30 günlük koronavirüs hastası bebek yaşam mücadelesini kazandı

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yeni Doğan Servisinde entübe olarak tedavi gören kovid hastası 30 günlük bebek sağlığına kavuştu

30 günlük koronavirüs hastası bebek yaşam mücadelesini kazandı
Son Güncelleme :

07 Mart 2022 - 16:37

1780 Okuma

Yeni Doğan Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Hatice Turgut, 30 günlükken Şırnak’tan zatürre nedeni ile entübe olarak kabul ettikleri hastanın Covid-19 PCR testinin pozitif çıktığını söyledi. Hastayı yaklaşık 14 gün entübe olarak izlendiğini belirten Dr. Turgut, “Ağır akciğer tutulumu Covid enfeksiyonu ile 25 gün izlenen hasta sağlıkla taburcu edildi.  Yaklaşık 1 yıldan beri Batman Eğitim Araştırma Hastanesi yeni binada hizmet vermekteyiz. Hastanemiz,  yatak ve cihaz sayısında artışla birlikte sadece ilimizdeki yeni doğanlara değil, çevre il ve ilçelerde yoğun bakım ihtiyacı olan yeni doğanlara  da hizmet vermektedir” dedi.

Uzun boylular dikkat! Bağırsak kanseri riski çok fazla

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Sağlığına kavuşan bebeğini kucağına alan anne, çok mutlu olduğunu söyleyerek emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.