Türk vatandaşların tahliyesi ile ilgili önemli gelişme: Tren kaldırılacak! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 14:57

Türk vatandaşların tahliyesi ile ilgili önemli gelişme: Tren kaldırılacak!

Türkiye Cumhuriyeti, bölgedeki vatandaşlarının tahliye edilebilmesi için önemli bir çalışma yürütüyor. AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, Türk vatandaşlarının tahliyesi için bugün saat 20:00’da Harkov’dan Romanya’ya tren kaldırılacağını açıkladı.

Türk vatandaşların tahliyesi ile ilgili önemli gelişme: Tren kaldırılacak!
Son Güncelleme :

28 Şubat 2022 - 15:25

2240 Okuma

AK Parti Sözcüsü Çelik, “Ukrayna’daki vatandaşlarımızın dikkatine: Bugün saat 20.00’de Harkiv’den Romanya sınırı yakınındaki Çernivtsi şehrine sadece vatandaşlarımızı tahliye etmek amacıyla tahsis edilen bir tren hareket edecektir. Kiev Büyükelçiliği tüm ihtiyaçlar için görev başındadır” açıklamasında bulundu

Haberin Ayrıntıları Geliyor…

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.