Tuzla’da mukavva fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 00:54

Tuzla’da mukavva fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

Tuzla’da bir mukavva fabrikasında çıkan ve yat atölyesi ile iki depoya da sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Tuzla’da mukavva fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı
Son Güncelleme :

23 Şubat 2022 - 9:01

3460 Okuma

Alınan bilgiye göre, Sahil Bulvarı Aydıntepe Mahallesi’nde bulunan mukavva fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Alevler, fabrika yakınındaki yat üretimi yapılan bir atölye ile bir iplik deposuna sıçradı. Yangın, kimyasal maddelerin bulunduğu bir diğer depoya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine Tuzla ve çevre ilçeler ile Avrupa Yakası’ndan çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin 60 araç ve 200 personelle müdahale ettiği yangın, üç buçuk saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

Ekiplerin soğutma çalışması devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.