Darbdilen kadına yardım etmek isterken 13 yaşındaki çocuk tarafından vuruldu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 00:59

Darbdilen kadına yardım etmek isterken 13 yaşındaki çocuk tarafından vuruldu

Kayseri’de Halil Karcı (44), sokakta iki grup arasında çıkan kavgada darbedilen Sibel T.’yi (26) kurtarmak isterken 13 yaşındaki İ.A. tarafından tabanca ile yaralandı.

Darbdilen kadına yardım etmek isterken 13 yaşındaki çocuk tarafından vuruldu
Son Güncelleme :

23 Şubat 2022 - 12:12

3550 Okuma

Melikgazi ilçesi Mimarsinan Mahallesi’nde iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan kavgada Sibel T. darbedildi. Bu sırada markete giden Halil Karcı, dayak yiyen kadını grubun elinden almaya çalıştı.

Kavga eden grup Halil Karcı ile sözlü tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine grup içindeki İ.A., üzerindeki tabancayla Halil Karcı’yı karnından vurdu.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri yaralı Halil Karcı ile belinden darbe alan Sibel T.’yi kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.

Olayın ardından polis bölgede boş kovanları topladı. Kaçan 13 yaşındaki zanlı ile her iki gruptan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.