Kayıp eski muhtarın cesedi toprağa gömülü halde bulundu: 13 kişi gözaltında | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 18:29

Kayıp eski muhtarın cesedi toprağa gömülü halde bulundu: 13 kişi gözaltında

Elazığ’da 5 ay önce kaybolan eski muhtar Muhammet Bahçeçi’nin (41) toprağa gömülü cesedi bulundu. Bahçeci’nin cansız bedeni otopsi için morga götürülürken, gözaltındaki 13 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kayıp eski muhtarın cesedi toprağa gömülü halde bulundu: 13 kişi gözaltında
Son Güncelleme :

22 Şubat 2022 - 9:39

1480 Okuma

Kızılay Mahallesi eski muhtarı 3 çocuk babası Muhammet Bahçeci, geçen yıl 18 Ekim’de arkadaşıyla birlikte merkeze bağlı Korucu köyüne geldi. Burada bir süre kalan Bahçeci, birlikte gittiği arkadaşına, ‘Beni al’ diye mesaj attıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı.

Ailesinin ‘kayıp’ ihbarının ardından harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cinayet şüphesiyle teknik ve fiziki takip başlattı. Çalışmanın ardından 13 şüpheli, polisin operasyonu ile gözaltına alındı.

Emniyete götürülen şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda Bahçeci’nin, köy yakınlarında araziye gömülen cesedi bulundu. Ceset bulunduğu yerden çıkartılarak otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili polisin çalışması sürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.