Altay da Bamba gözden düştü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 05:35

Altay da Bamba gözden düştü

Spor Toto Süper Lig de son 2 maçında Göztepe yi 2-0 yenip, Çaykur Rizespor la 0-0 berabere kalarak kümede kalma yolunda umutlanan Altay ın en golcü oyuncusu Daouda Karamoko Bamba yedek kulübesini mesken tuttu.

Altay da Bamba gözden düştü
Son Güncelleme :

14 Şubat 2022 - 15:43

3190 Okuma

Spor Toto Süper Lig’de son 2 maçında Göztepe‘yi 2-0 yenip, Çaykur Rizespor’la 0-0 berabere kalarak kümede kalma yolunda umutlanan Altay’ın en golcü oyuncusu Daouda Karamoko Bamba yedek kulübesini mesken tuttu.

Siyah-beyazlı formayla bu sezon 7 kez rakip fileleri sarsan Fildişi Sahilli forvet Fenerbahçe (D), İttifak Holding Konyaspor, Göztepe (D) ve Çaykur Rizespor’la oynanan son 4 maçta yedek soyundu.

Bu 4 maçın 2’sinde Mısırlı golcü Rayan, son 2 karşılaşmada ise Deniz Kadah ileri uçta görev yaptı. Son golünü 4 Aralık’taki Galatasaray deplasmanında penaltıdan kaydeden Bamba, son 10 müsabakada gol sevinci yaşayamadı. 26 yaşındaki futbolcu cumartesi günü deplasmanda oynanacak Beşiktaş maçında suskunluğunu bozmayı hedefliyor. Altay’da sarı kart cezalısı stoper Murat forma giyemeyecek.


– İzmir

Demirören Haber Ajansı / Mustafa Köprülü – Spor Spor Toto Süper Lig, Rizespor, Göztepe, Altay, Spor, Haberler

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.