Manisa Kula’daki orman yangını kontrol altına alındı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 17:33

Manisa Kula’daki orman yangını kontrol altına alındı

Manisa’nın Kula ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Orman İşletme Şefliğinin 8 arazözünün yanı sıra Kula, Selendi, Alaşehir’den de destek verdiği söndürme çalışmalarına 1 helikopter de katılırken yangında bölgede bulunan bir çiftlikteki ağılda hasar oluştuğu öğrenildi.

Manisa Kula’daki orman yangını kontrol altına alındı
Son Güncelleme :

25 Ağustos 2021 - 19:16

1140 Okuma

Manisa’nın Kula’nın kırsal Başıbüyük Mahallesi ile Eroğlu Mahallesi arasında kalan Çelengöz Barajı üzerindeki makilikte saat 13.30 sıralarında yangın çıktı. Alevler, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü, ormana da sıçradı.

Manisa Kula'daki orman yangını kontrol altına alındı

İhbar üzerine bölgeye 2 helikopter, toplam 30 arazöz ve itfaiye aracı ile 90 orman işçisi sevk edildi.

ÇİFTLİKTEKİ HAYVANLAR TAHLİYE EDİLDİ

Alevlerin yaklaştığı bir hayvan çiftliği boşaltıldı.

KONTROL ALTINA ALINDI

Manisa Kula'daki orman yangını kontrol altına alındı

Yangın kontrol altına alındı. Orman İşletme Şefliğinin 8 arazözünün yanı sıra Kula, Selendi, Alaşehir’den de destek verdiği söndürme çalışmalarına 1 helikopter de katılırken yangında bölgede bulunan bir çiftlikteki ağılda hasar oluştuğu öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.