Muharrem İnce: ‘Esad’a haber göndereceğim’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 02:31

Muharrem İnce: ‘Esad’a haber göndereceğim’

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, memleketi Yalova’da partisinin İl Başkanlığı 1’inci Olağan Kongresi’ne katıldı.

Muharrem İnce: ‘Esad’a haber göndereceğim’
Son Güncelleme :

22 Ağustos 2021 - 10:15

2580 Okuma

İnce, Raif Dinçkök Kültür Merkezi’ndeki kongrede, Atatürk’ün Yalova’ya gelişinin 92’nci yılına özel olarak partiye katılan 92 kişiye rozetlerini taktı. İnce, daha sonra yaptığı konuşmada, hızlıca örgütlendiklerini belirterek, “Cumhuriyet tarihinde ikinci bir örneği yoktur bunun. 17 Mayıs’ta dilekçemizi verdik. Şurada 2-3 ay geçti. Türkiye’de 52 ilde örgütlendik. Cumhurbaşkanı olursam ilk yapacağım iş, Esad’a haber göndereceğim ‘Gel, masaya oturalım’ diye. Şam’a büyükelçi atayacağım. İlk işlerimden biridir” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.