Mardin’de korkunç olay! Komşuları evde silahla vurulmuş halde ölü buldu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 07:40

Mardin’de korkunç olay! Komşuları evde silahla vurulmuş halde ölü buldu

Mardin’in Nusaybin ilçesine bağlı kırsal Dibek Mahallesi’nde yaşayan Gevheri Sarı, evinde silahla vurulmuş olarak ölü bulundu.

Mardin’de korkunç olay! Komşuları evde silahla vurulmuş halde ölü buldu
Son Güncelleme :

10 Ağustos 2021 - 14:41

1410 Okuma

Nusaybin ilçesine bağlı ve kırsal Dibek Mahallesi’nde yaşayan Gevheri Sarı’dan bir süredir haber alamayan yakınları, komşularını arayarak eve bakmalarını istedi. Eve giren komşuları, Sarı’nın cansız bedeniyle karşılaştı. Bunun üzerine jandarma ve sağlık ekiplerine haber verildi.

İhbar üzerine eve gelen ekiplerin yaptığı ilk incelemede, Sarı’nın silahla vurulduğu tespit edildi.

Olay yeri incelemesinin ardından Sarı’nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere ambulansla Mardin Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.