CHP: Kriz masası bile yok | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 08:40

CHP: Kriz masası bile yok

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, orman yangınları konusunda, “Sebep olan sabotaj, ihmal ve diğer nedenler, derhal ortaya çıkarılmalıdır.

CHP: Kriz masası bile yok
Son Güncelleme :

03 Ağustos 2021 - 8:25

2750 Okuma

Sorumluları tespit edilmeli ve en ağır şekilde cezalandırılmalıdır” dedi. Öztrak, MYK sonrasında yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi: “Erdoğan, ülkede ne zaman bir felaket olsa, kriz yaşansa, önce birkaç gün ortadan kayboluyor. Sonra da çıkıp milletin kafasına çay paketi atıyor. Millet kendine yapılan bu saygısızlık nedeniyle, severek içtiği çaydan bile olacak hale geldi. Nereye gitti bu trilyonlarca dolar? Doğru dürüst bir kriz merkezi, kriz masası, o da yok. Tek adamın ağzından çıkacak talimat beklendikçe, yangın ve kargaşa daha da büyüyor. Böyle bir kurumsal iflasla daha önce hiç karşılaşmamıştık. Hükümet yerine ortada ciddi bir yönetim krizi var.” m ANKARA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.