Son dakika: Çökertme yanıyor! Bölgedeki vatandaşlara çağrı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 20:15

Son dakika: Çökertme yanıyor! Bölgedeki vatandaşlara çağrı

Son dakika haberine göre Muğla’nın Bodrum ilçesini saran alevler, maalesef Çökertme’ye sirayet etti. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, sosyal medya üzerinden vatandaşlara “Yol kapanıyor, derhal bölgeyi terk edin” diye çağrı yaptı.

Son dakika: Çökertme yanıyor! Bölgedeki vatandaşlara çağrı
Son Güncelleme :

01 Ağustos 2021 - 20:56

1470 Okuma

Türkiye’nin dört bir yanında çıkan yangınlarla cansiperane mücadele devam ediyor. Bodrum’da çeşitli bölgelerde şiddetini arttıran yangınlar Çökertme’ye ulaştı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da Mazı-Çökertme arasında Twitter’dan yaptığı yayında yanan yamaçları işaret ederek “Artık ne yapacağımızı şaşırdık” dedi.

Ahmet Aras, bölgenin cayır cayır yandığını belirterek, “Bizim şu anda yapabileceğimiz tek şey meskun mahalleri korumak. Ağaçları, ormanları koruyamıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Aras, yayının sonunda alevlerin yaratığı tehlike nedeniyle beraberindekilere “Bir an önce gidelim, çıkalım buradan” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.