Pakistan Başbakanı Han’dan Türkiye’ye destek mesajı: Yardıma hazırız | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 11:42

Pakistan Başbakanı Han’dan Türkiye’ye destek mesajı: Yardıma hazırız

Pakistan Başbakanı İmran Han, Türkiye’nin farklı bölgelerinde devam eden orman yangınları nedeniyle ülkesinin yardıma hazır olduğunu bildirdi.

Pakistan Başbakanı Han’dan Türkiye’ye destek mesajı: Yardıma hazırız
Son Güncelleme :

31 Temmuz 2021 - 12:22

2890 Okuma

Pakistan Başbakanı İmran Han, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yangınlarda hayatını kaybedenler için Türkiye hükümeti ile halkının acısını paylaştıklarını ve onların yanında olduklarını belirtti.

We stand with the govt & people of Turkey & share in their sorrow at the tragic loss of life in the wildfires tragedy. Pakistan stands ready to offer any help that the Turkish govt & people may need at this difficult time. https://t.co/cb30nZiZjo

— Imran Khan (@ImranKhanPTI) July 30, 2021

Han, bu zor zamanda Türkiye’nin ihtiyaç duyabileceği her türlü yardımı sağlamaya hazır olduklarını kaydetti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.