Adana’da korkunç olay! Sokak köpeğini av tüfeğiyle vurup öldürdü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Mart 2024 - 12:52

Adana’da korkunç olay! Sokak köpeğini av tüfeğiyle vurup öldürdü

Adana’da esnaf tarafından beslenip bakımı yapılan sokak köpeği, motosikletli bir kişi tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

Adana’da korkunç olay! Sokak köpeğini av tüfeğiyle vurup öldürdü
Son Güncelleme :

31 Temmuz 2021 - 12:11

2140 Okuma

Olay, saat 07.00 sıralarında merkez Sarıçam ilçesi Bayramhacılı Mahallesi’nde meydana geldi. Motosikletiyle gelen kimliği belirsiz kişi, esnaf tarafından beslenip bakımı yapılan Sarı isimli sokak köpeğini av tüfeğiyle vurup öldürdü. Silah sesine dışarıya çıkan çay ocağı sahibi Mustafa Karagül, dışarı çıktığında hayvan kanlar içinde buldu, şüphelinin ise motosiklet ile uzaklaştığını gördü. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

“UMARIM GEREKEN HER ŞEY YAPILIR BİR AN ÖNCE”

Sarı ismini köpeğe kendi kızının koyduğunu anlatan Karagül, “Kimseye zararı olmayan bir köpekti. Hayvan sevmek için cins köpek olmak zorunda değil. Üzülüyoruz, bunun için de ilgili mercilere haber verdik. Umarım gereken her şey yapılır bir an önce. Yapan kişi de gerekli ne cezası varsa çeker umarım” dedi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.