Seferihisar da jeotermal enerji santrali projesi için düzenlenen toplantı, protestolar nedeniyle yapılamadı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 06:35

Seferihisar da jeotermal enerji santrali projesi için düzenlenen toplantı, protestolar nedeniyle yapılamadı

Seferihisar da jeotermal enerji santrali projesi için düzenlenen toplantı, protestolar nedeniyle yapılamadı
Son Güncelleme :

28 Temmuz 2021 - 10:49

1280 Okuma

İzmir’in Seferihisar ilçesine bağlı Orhanlı köyünde jeotermal enerji santrali projesi için düzenlenen Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci kapsamındaki toplantı protestolar nedeniyle gerçekleştirilemedi.

Orhanlı Mahallesi toplanma alanında düzenlenmesi planlanan toplantıyı, çevreciler protesto etti.

Protestoya destek veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, doğayı korumak istediklerini, zengin toprakları gelecek nesillere pırıl pırıl bırakmak için mücadele ettiklerini söyledi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla doğanın öneminin daha iyi anlaşıldığına işaret eden Soyer, “Halk, topraklarına, atalarının onlara bıraktığı mirasa sahip çıkıyor. Bunu torunlarına, çocuklarına bırakmak istiyorlar. Biz de bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız.” dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı / Cemrecan Tutar

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.