Sabancı ailesinin acı günü! Son yolculuğuna uğurlandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 08:17

Sabancı ailesinin acı günü! Son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Esas Holding kurucusu ve Sabancı Holding’in ikinci kuşak temsilcisi Şevket Sabancı son yolculuğuna uğurlandı.

Sabancı ailesinin acı günü! Son yolculuğuna uğurlandı
Son Güncelleme :

23 Temmuz 2021 - 22:49

2370 Okuma

Sabancı Holding’in önde gelen isimlerinden Şevket Sabancı (85) dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bugün Sabancı için ikindi vakti Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Sabancı ailesi ve yakınlarının yanı sıra 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve eşi Sema Doğan, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın eşi Berna Yılmaz, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un yanı sıra iş ve sanat dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Şevket Sabancı’nın oğlu Ali Sabancı ve kızı Emine Sabancı Kamışlı’nın taziye dileklerini kabul ettiği törende, Hayırlı Zerrin Sabancı, eşinin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Şevket Sabancı, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına defnedildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.