Bu sayede ay sonunda tanıtılacak olan telefonun kamerasının neler yapabileceği gözler önüne serilmiş olsa da, gerçek dünya testlerinin çok daha önemli olduğunu unutmamak gerekiyor. Zira tanıtım için hazırlanan bu görseller kameranın en iyi performansı göstereceği koşullarda çekiliyor.

Huawei’nin HarmonyOS 2.0 işletim sistemi ile çalışan yeni tableti MatePad 11, Hepsiburada’da ön siparişe sunuldu. İşte kampanyanın detayları!

Huawei P50 Pro kamera örneği paylaşıldı

Paylaşılan fotoğrafta eksrim maçı yapan iki kişi görüntülenmiş. Fotoğraf tam çözünürlükte paylaşılmadığı ve platform boyutunu küçülttüğü için detayları şu anda tam olarak görüntüleyemiyoruz, ancak Huawei’nin bu fotoğrafı paylaşarak aksiyon dolu sahnelerde ayrıntıları yakalayabildiğini vurgulamak istediği ortada.

Weibo’da yapılan paylaşımda “Heyecan verici anların, her saniyesi önemlidir” ifadesine de yer verildi. 29 Temmuz tarihinde tanıtımı gerçekleştirilecek olan telefonun arka tarafında dört kamera yer alacak. Kamera konusundaki tüm detaylar ortaya çıkmadı, ancak ana kameranın Sony IMX800 olması bekleniyor.

Buna ana kameraya OVA64A OmniVision sensör, 5x periskop lens ve ToF sensörü eşlik edecek. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir tanıtım görseli ise telefonun Leica lenslere sahip olacağını ortaya koydu. “VARIO-SUMMILUX-H1:1.8-3.4/18-125ASPH” yazısı göze çarpıyor ve bu cihazın Leica’nın f/1.8 ve f/3.4 arasında bir diyafram açıklığına sahip Vario Summilux lensi ile geleceği anlamına geliyor.