YOKLAR VAR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 14:54

YOKLAR VAR

YOKLAR VAR
Son Güncelleme :

22 Temmuz 2021 - 1:10

1.1290 Okuma

Neler yok birlikte bir göz atsak. Çok şey aklımıza getirmiş birazda kendimize gelmiş olabiliriz. Bakalım neler yok neler var.
Yeni besteler,yeni sporcular,yeni fabrikalar,yeni şiirler, yeni romanlar, yeni birincilikler,yeni yemekler, milletin yeni efendileri yok,yeni mevlithanlar yok,KANİ KARACALAR yok,Yeni imamlar yok,yeni İsmail COŞARLAR YOK yeni filmler,yeni heykeltraşlar,yeni devlet Adamları,yeni liderler, yok yok yok yeni fuar gibi fuarlar,yeni müzikholler AKASYALAR MAKSİMLER yok,yeni gazinolar, yeni sanatçılar,tiyatrocularYENİ KABARE ler yok,yeni tavernalar yeni pavyon bile yok
Namuslu ORSP Lar bile yok kardeşim.
Ama vicdanımız nedeni ile kaybolan bir imparatorluk vicdanımız nedeni ile kaybedecek olduğumuz bir iddia var.Adı CUMHURİYET.
ŞİMDİ DİNLE;
Hep birlikte yokları var etmeye var olan iddiayı yok etmek için canla başla çalışmaya varmısın.
Bir adım öne çık.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.