Marmaris’te Jandarma ve MİT’ten ortak operasyon! Motor yatla kaçmaya çalışırken yakalandılar | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 19:25

Marmaris’te Jandarma ve MİT’ten ortak operasyon! Motor yatla kaçmaya çalışırken yakalandılar

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, Yunanistan’ın Simi (Sömbeki) Adası’na motor yatla kaçmaya çalışan 3 FETÖ şüphelisi T.K., H.Ç. ve Ü.Ç.ile 4 organizatörü kıskıvrak yakaladı.

Marmaris’te Jandarma ve MİT’ten ortak operasyon! Motor yatla kaçmaya çalışırken yakalandılar
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2021 - 21:29

2900 Okuma

İl Jandarma Komutanlığı ve MİT ekipleri, FETÖ üyesi 1’i kadın 3 kişinin, Marmaris’in kırsal Bozburun Mahallesi’nden Yunanistan’ın Simi Adası’na motor yat ile kaçacağı bilgisine ulaştı. MİT ve jandarma ekipleri, kara yoluyla kente gelen FETÖ şüphelileri T.K., H.Ç. ve Ü.Ç.’yi dün takibe aldı. Ardından harekete geçen ekipler; T.K., H.Ç. ve Ü.Ç. ile organizatör V.Ö., S.Ö., V.Ö. ve A.Y.’yı yakaladı. 7 kişi, İlçe Jandarma Komutanlığı’na getirilerek, ifadeleri alındı.

FETÖ şüphelilerinin, önceki yıllarda yargılandığı, serbest bırakıldığı ve dosyalarının istinaf mahkemesinde oldukları tespit edildi. Organizatörlerden S.Ö.’nün ise ‘insan kaçakçılığı’ suçundan sabıkası bulunduğu tespit edildi. Şüpheliler, işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.