Kilis’te dehşet! Eşini vurdu, yaşamına son verdi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 05:42

Kilis’te dehşet! Eşini vurdu, yaşamına son verdi

Kilis’te Ümit C. (32), tartıştığı eşi Şehriban C.’yi ruhsatsız tabancayla ayaklarından yaraladıktan sonra aynı silahla kendisini de başından vurup yaşamına son verdi.

Kilis’te dehşet! Eşini vurdu, yaşamına son verdi
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2021 - 11:50

1580 Okuma

Olay, sabah saatlerinde İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ümit C. ile eşi Şehriban C. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ümit C., ruhsatsız olduğu öğrenilen tabancayla eşine ateş açtı. Ayaklarından vurulan Şehriban C. yere yığılırken, Ümit C. de aynı tabanca ile intihar etti.

Silah seslerini duyanların ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Şehriban C., ambulansla hastaneye kaldırılırken, sağlık görevlileri Ümit C.’nin ise yaşamını yitirdiğini belirledi. Ümit C.’nin cansız bedeni, eşinin tedaviye alındığı hastanenin morguna konuldu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.