Anadolu Otoyolu’nda uzun araç kuyrukları oluştu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 19:19

Anadolu Otoyolu’nda uzun araç kuyrukları oluştu

Kurban Bayramı tatili için yola çıkan sürücüler, Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı kesimi ile Gerede-Karadeniz Bağlantı Yolu’nda uzun araç kuyrukları oluşturdu. Bölgede zaman zaman arıza yapan araçlar da eklenince trafik yoğunluğu arttı.

Anadolu Otoyolu’nda uzun araç kuyrukları oluştu
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2021 - 15:42

1770 Okuma

Tatillerini memleketlerinde geçirmek için özellikle İstanbul’dan yola çıkan çok sayıda sürücü, Anadolu Otoyolu’nun Düzce ve Bolu geçişlerinde yoğunluğa neden olmaya devam ediyor.

Bölgede zaman zaman arıza yapan araçlar da ulaşımı olumsuz etkiliyor. Güzergahta kontrollerini artıran Karayolları ve polis ekipleri, arızalı araçları kısa sürede kaldırarak trafiği rahatlatmaya çalışıyor.

Anadolu Otoyolu'nda uzun araç kuyrukları oluştu

Daha hızlı ilerlemek için otoyolun Bolu ve Yeniçağa gişelerinden D-100 kara yoluna çıkan sürücüler ise Bolu’dan Gerede’ye kadar yoğunluk oluşturdu. Güzergahtaki trafik, akıcı şekilde seyretmeye devam ediyor.

Özelikle Karadeniz illerine gitmek isteyen tatilcilerin kullandığı Gerede-Karadeniz Bağlantı Yolu’nda da araç yoğunluğu yaşanıyor. Otoyolun Dörtdivan gişelerinden itibaren başlayan yoğunluk, D-100 kara yolunun Horhor rampalarına kadar sürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.