Gasp dehşeti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 08:21

Gasp dehşeti

İSTANBUL Aksaray’da önceki gün yaşanan bir gasp girişimi adeta korku filmlerini andırıyordu.

Gasp dehşeti
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2021 - 8:51

3490 Okuma

Gaspçılardan biri önünde yürüdüğü kurbanının yüzüne aniden dönerek yumruk attı, iki arkadaşı da arkadan saldırdı. Arada kalan adam mücadele ederek çantasını bırakmadı. Etraftakilerin de müdahalesiyle gaspçılar çantayı alamadan kaçtı. Gaspçıların saldırdığı kişi Türkmenistan ile Türkiye arasında ticaret yapan Dury Murat H.’ydi. Şikâyetçi olan Dury Murat H. yaşananları Hürriyet’e şöyle anlattı: “Nisan ayında bir arkadaşım yine aynı bölgede gasp edildi. 250 bin dolarını aldılar. Bu olayın ardından oradaki ofisimi taşıdım. Pek tekin yerler olmadığını biliyordum. Olay günü acil bir görüşmem olduğu için eski ofisime gittim. Çantamda 30 bin dolar para vardı.

CADDEDEN YÜRÜDÜM AMA…

Asla ara sokağa girmeden anacaddeden yürümeye çalıştım ama burada saldırdılar. Arkadaşıma da aynı yöntemle saldırmışlardı. Muhtemelen aynı kişiler bunlar. Saldırganları tanımıyorum ama yüzleri açıktı. Yabancı uyruklu olduklarını tahmin ediyorum. Daha önce karşılaşmamıştık.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.