Rachid Ghezzal Galatasaray’a mı? | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 08:05

Rachid Ghezzal Galatasaray’a mı?

Rachid Ghezzal Galatasaray’a mı?
Son Güncelleme :

11 Temmuz 2021 - 13:18

6580 Okuma

Rachid Ghezzal’dan Galatasaray cevabı! Beşiktaş’ta kalacak mı?

 Spor Toto Üstün Lig’de geçtiğimiz dönemi Beşiktaş’ta kiralık geçiren ve elde edilen şampiyonlukta büyük hisse sahibi olan Rachid Ghezzal, yeni dönemde Galatasaray’a transfer olacağı tarafındaki savları yalanlandı.

Ferdî toplumsal medya hesabından bir paylaşımda bulunan yetenekli oyuncu, Galatasaray’dan teklif aldığı fakat mesleğine Beşiktaş’ta devam edeceği istikametindeki haberlere, “Yanlış” diyerek yanıt verdi.

GHEZZAL’IN BABASI NE DEMİŞTİ?

Rachid Ghezzal’ın babası Mohamed Ghezzal, oğlunun geleceği ile ilgili olarak konuşmuştu. Galatasaray teklifini doğrulayan Mohamed Ghezzal, oğlunun yüzde 100 Beşiktaş’ta kalacağını söylemişti.

“Oğlumun bu dönem gösterdiği performansın akabinde yalnızca Beşiktaş değil Galatasaray da bize teklif yaptı. Oğlum Beşiktaş’ta çok memnun. Bu dönem Şampiyonlar Ligi’nde uğraş edecekler. Ghezzal yüzde 100 mesleğine Beşiktaş’ta devam edecek. Kısa müddet içinde transferin noktalanmasını bekliyoruz. Bütün oyuncularla ortası çok yeterli. İstanbul’da ve Beşiktaş’ta oynamak ona çok yaradı. Bu saatten sonra öbür kadroya gitmesi çok güç.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.