Göztepe, Fenerbahçe den Sinan Gümüş ve Filip Novak ı kadrosuna katmak istiyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 08:15

Göztepe, Fenerbahçe den Sinan Gümüş ve Filip Novak ı kadrosuna katmak istiyor

Göztepe, Fenerbahçe den Sinan Gümüş ve Filip Novak ı kadrosuna katmak istiyor
Son Güncelleme :

27 Haziran 2021 - 17:48

1580 Okuma

Fenerbahçe’nin yeni sezonda kadroda düşünmediği Filip Novak ve Sinan Gümüş‘e alıcı çıktı. Göztepe, iki futbolcu için sarı-lacivertlilerin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

NOVAK’I BONSERVİSİYLE ALMAK İSTİYORLAR

Göztepe’nin Novak’ı bonservisiyle almayı planladığı, Sinan’ı ise kiralayabileceği öğrenildi. Fenerbahçe’ye geçen sezon Trabzonspor’dan gelen Çek sol bek Novak genelde yedek kulübesinde bekledi. Ligde 18 maça çıkan 31 yaşındaki futbolcu 1 gol attı. Antalyaspor’dan gelen kanat Sinan da Novak gibi 18 Süper Lig müsabakasında forma giydi. Sinan Gümüş takıma 3 gol ve 1 asist katkısı verdi. Göztepe yeni sezon hazırlıklarına yarın Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla başlayacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.