İzmir de 45 kaçak göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı yakalandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 02:46

İzmir de 45 kaçak göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı yakalandı

İzmir de 45 kaçak göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı yakalandı
Son Güncelleme :

24 Haziran 2021 - 8:34

1010 Okuma

İZMİR’in Seferihisar ilçesinde, yasa dışı yollarlaYunanistan’a gitmeye çalışan 44 kaçak göçmen ve 2 göçmen kaçakçısı yelkenli teknede yakalandı. Çeşme açıklarında ise lastik botta bulunan 1 kaçak göçmen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince kurtarıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı 22 Haziran saat 22.30 sıralarında Seferihisar ilçesi açıklarında yasa dışı yollarla Yunanistan adalarına gitmeye çalışan kaçak göçmenlerin bilgisini aldı. Bölgeye ulaşan ekipler, yelkenli tekneyi durdurarak 44 kaçak göçmen ve 2 göçmen kaçakçısını yakaladı.

Ekipler aynı gün içerisinde saat 00.40 sıralarında ise Çeşme ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen lastik bot içerisinde 1 kaçak göçmeni kurtardı. Kıyıya çıkarılan kaçak göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

 

İzmir'de 45 kaçak göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı yakalandıİzmir'de 45 kaçak göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı yakalandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Fırat Akay

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.