Babacan: Emaneti teslim almaya geliyoruz | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 09:29

Babacan: Emaneti teslim almaya geliyoruz

Babacan: Emaneti teslim almaya geliyoruz
Son Güncelleme :

24 Haziran 2021 - 8:35

1300 Okuma

BABACAN’DAN ÖDEMİŞ‘TE SENAF ZİYARETİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Ödemiş İlçe Başkanlığı Kongresi’nin ardından esnaf ziyaretleri yaptı. Esnafla sohbet edip, sorunlarını dinledi. Yolda gençlerle de konuşan Babacan, gençlerin sorunlarına çözüm üreteceklerini söyledi. Esnaf ziyareti sonrası Babacan, DEVA Partisi Ödemiş İlçe Başkanı Halil Karakaş, DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen ile partisinin Ödemiş İlçe Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi. Babacan, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz Ödemiş ilçe teşkilatımızın binasının hem teşkilatımıza hem de halkımıza hayırlı olmasını, ilçemize hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum” dedi.

Gökçe ADAR ÇUBUKÇIOĞLU/ İZMİR,

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Gökçe Adar Çubukçıoğlu

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.