Aşıda yeni yaş sınırı! Bakan Koca son dakika ile duyurdu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 19:32

Aşıda yeni yaş sınırı! Bakan Koca son dakika ile duyurdu

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Koca, Kovid-19 aşı randevusunda yaş sınırının 25’e indiğini, yarından itibaren randevuların alınabileceğini açıkladı.

Aşıda yeni yaş sınırı! Bakan Koca son dakika ile duyurdu
Son Güncelleme :

22 Haziran 2021 - 12:27

1140 Okuma

Son dakika haberi: Koronavirüs aşı randevusu için yaş sınırı an itibariyle 25’e kadar indir. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan müjdeli haberi duyurdu.

YAŞ SINIRI 25’E İNDİ

Bakan Koca, “Aşı randevularında 25’E İNDİ. Randevu alan gençler, aşı olmayı ertelemiş büyükleri varsa konuşup, randevu için yardımcı olsun. İlk randevular yarın. Gençlik salgına karşı harekete geçsin.” açıklamasında bulundu.

AŞI RANDEVULARINDA YAŞ SINIRI 25’E İNDİ. Randevu alan gençler, aşı olmayı ertelemiş büyükleri varsa konuşup, randevu için yardımcı olsun. İlk randevular yarın. Gençlik salgına karşı harekete geçsin.

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) June 22, 2021

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.