Ünlü şarkıcı Teoman: Kendi aldığım paradan feragat ettim | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 06:03

Ünlü şarkıcı Teoman: Kendi aldığım paradan feragat ettim

Ünlü şarkıcı Teoman konserlere başlayacağını duyurarak müzisyen arkadaşları için sahne ücretinden feragat ettiğini söyledi.

Son Güncelleme :

21 Haziran 2021 - 10:59

1650 Okuma
Ünlü şarkıcı Teoman: Kendi aldığım paradan feragat ettim

Ünlü şarkıcı Teoman, önceki gün Arnavutköy’deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Teoman müzisyen arkadaşlar kazansın diye sahne ücretinden feragat ettiğini belirtti.

15 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

Pandemi nedeniyle uzak kaldığı sahnelere 15 Temmuz’da Denizli konseriyle döneceğini söyleyen ünlü rock’çı, “Harbiye Açıkhava’da da dört konserim olacak. Bu dönemde ne kadar konser verirsek o kadar iyi.” dedi.

Kendisine yeni bir orkestra kuran Teoman, sahne ücretinde indirim yaptığını da açıkladı: “Biz kendi aldığımız paradan feragat ediyoruz. Orkestramız normal parasını alıyor. Müzisyen arkadaşlarımız kazansın da gerisi önemli değil. Onlar o kadar zor durumda ki, biz şarkıcılar şikayet etmeyelim.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.