İzmir’de şebeke suyu zehirledi! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 15:43

İzmir’de şebeke suyu zehirledi!

İzmir’de şebeke suyu zehirledi!
Son Güncelleme :

21 Haziran 2021 - 9:36

1980 Okuma

ŞEBEKE SUYUNU İÇTİKTEN SONRA RAHATSIZLANDIĞINI İDDİA EDEN VATANDAŞLAR SOLUĞU HASTANEDE ALDI..

İzmir’de, dün sabah saatlerinden itibaren özellikle Buca ve Gaziemir ilçelerinde yaşayan vatandaşlar musluklardan akan şebeke suyundan yoğun kokular almaya başladı.

Gün içerisinde şebeke suyundan içtikten sonra rahatsızlandığı iddia edilen aralarında çocuklarında bulunduğu çok sayıda vatandaş; karın ağrısı, ishal ve ateş şikayetiyle akşam saatlerinde hastaneye başvurdu.

Çocuğunun da şebeke suyu içtikten sonra baygınlık geçirdiğini ileri süren Muharrem Kökalan, “Eşim de bu sudan içmiş ve doğalgaz kokusu, lağım kokusu gibi bir koku hissetmiş” diyerek ailesini hastaneye getirdiğini söyledi. #izmir #izmirdeneoldu

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.