Yemen’de ordu ve Husiler arasında çıkan çatışmalarda 47 kişi öldü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 13:56

Yemen’de ordu ve Husiler arasında çıkan çatışmalarda 47 kişi öldü

Yemen’de Ulusal Ordu ve İran tarafından desteklenen Husiler arasındaki çatışmalarda 31’i Husi milisi olmak üzere 47 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Yemen’de ordu ve Husiler arasında çıkan çatışmalarda 47 kişi öldü
Son Güncelleme :

20 Haziran 2021 - 13:00

1360 Okuma

Yemen’in doğusunda yer alan Marib kentindeki çeşitli cephelerde, Ulusal Ordu ve İran tarafından desteklenen Husiler arasındaki çatışmalar devam ediyor.

Yemen’de yetkililer Husilerin, Yemen ordusu ve Suudi liderliğindeki koalisyon uçaklarının Husi bölgelerine düzenlediği hava saldırılarında ağır kayıplar verdiğini açıkladı. Marib’in çeşitli noktalarında düzenlenen 17 hava saldırısında 31’i Husi milisi olmak üzere 47 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.