Hastanede doktorlarla ve polisle tartıştı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 23:33

Hastanede doktorlarla ve polisle tartıştı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Devlet Hastanesi’nde doktorlarla ve polisle tartışan kişi gözaltına alındı.

Hastanede doktorlarla ve polisle tartıştı
Son Güncelleme :

17 Haziran 2021 - 16:30

1480 Okuma

Kuşadası Devlet Hastanesi’nde Semih T., isimli bir kişi kız arkadaşı olduğu öğrenilen Gamze G.’yi kontrol amaçlı hastaneye getirdi. Gamze G., kendisini muayene eden doktora erkek arkadaşından şiddet gördüğünü söylemesi üzerine hastane polisine haber verildi.Hastane polisinin Gamze G.’nin yanına gelmesinin ardından Semih T., görevli doktorlarla ve polisle tartıştı. Hastanede görevli güvenlik personelleri ve hastane polisi tarafından etkisiz hale getirilen Semih T., gözaltına alındı. Ayrıca çıkan arbedede Hastane polisi İbrahim B.’nin de hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.