Bodrum’da şehit düşen polis memuru gözyaşları içerisinde uğurlandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 16:12

Bodrum’da şehit düşen polis memuru gözyaşları içerisinde uğurlandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde girdikleri silahlı çatışmada şehit olan 26 yaşındaki polis memuru Ercan Yangöz naaşı görev yaptığı Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne okunan duaların ardından meslektaşlarının gözyaşları arasından uğurlandı.

Bodrum’da şehit düşen polis memuru gözyaşları içerisinde uğurlandı
Son Güncelleme :

17 Haziran 2021 - 9:39

1330 Okuma

Bodrum’da fiziki takip yaptıkları silah kaçakçıları tarafından girdiği çatışmada şehit düşen 26 yaşındaki Polis memuru Ercan Yangöz gözyaşları içerisinde Bodrum’dan uğurlandı. Hastane önünde sevenleri ve yakın arkadaşları tarafından dualar okunarak yolcu edinen Şehit Yangöz uzun araç kuyruğu ile Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.Şehit cenazesi Emniyet Müdürlüğünde okunan duaların ardından meslektaşlarının gözyaşları arasından ilçeden uğurlandı. Şehidin naaşı yarın sabah 9’da Muğla’da düzenlenecek şehit töreninin ardından baba ocağı olan memleketi Denizli’ye götürüleceği öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.