Gazze’de binlerce kişi Kudüs’teki ‘bayrak yürüyüşünü’ protesto etti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 07:51

Gazze’de binlerce kişi Kudüs’teki ‘bayrak yürüyüşünü’ protesto etti

Filistin’in Gazze Şeridi’nde binlerce kişi, Kudüs’te fanatik Yahudiler tarafından düzenlenen bayrak yürüyüşünü protesto etti.

Gazze’de binlerce kişi Kudüs’teki ‘bayrak yürüyüşünü’ protesto etti
Son Güncelleme :

16 Haziran 2021 - 0:36

1230 Okuma

Filistin’in Gazze Şeridi’nde binlerce kişi, Kudüs’te fanatik Yahudiler tarafından düzenlenen bayrak yürüyüşünü protesto etmek için bir araya geldi. Gazze’de İsrail savaş uçaklarının saldırısında yıkılan Al-Jalaa Caddesi’ndeki Al-Jawhara Kulesi önünde başlayan yürüyüş, İsrail’in 46 Filistinli sivili öldürdüğü Al-Wehda Caddesi’nde sona erdi. Göstericiler, fanatik Yahudilerin yürüyüşünü kınayarak, İsrail saldırganlığı karşısında kutsal Kudüs’teki Filistinlilere desteklediklerini dile getirdi. Ellerinde Filistin bayrağı taşıyan göstericiler, “Canımız ve kanımızla seni kurtaracağız Mescid-i Aksa”, “Unutmayacağız, affetmeyeceğiz” ve “Kudüs satılık değil” sloganları attı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.