Aliağaspor FK, Fırtına Gibi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 21:49

Aliağaspor FK, Fırtına Gibi

Aliağaspor FK, Fırtına Gibi
Son Güncelleme :

16 Haziran 2021 - 22:14

1240 Okuma

Aliağaspor FK 3 – 0 Çiğli Belediyespor

 Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 3.haftasında sahasında Çiğli Belediyespor’u konuk eden Aliağaspor FK, rakibini 36’da Osman Atalay Demirtaş, 86’da Batuhan Doğrukıran ve 90+5’te Serdar Vefa Yeşil’in attığı gollerle 3-0 mağlup etti. Sahadan üç puanla ayrılan ev sahibi takım gruptaki liderliğini sürdürdü. 2 maçta 6 gol kaydeden sarı siyahlılar göze hoş gelen futboluyla da izleyenlerin beğenisini topladı.

 

Aliağa Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, tribünden izledi. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlasa da 10.dakikadan itibaren Aliağaspor FK, üstünlüğünü kurmaya başladı.

 

36.dakikada Çiğli defansının arkasına sarkan Osman Atalay Demirtaş, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

 

İkinci yarıya da etkili başlayan sarı siyahlılar farkı 2’ye çıkaran golü 86.dakikada Batuhan Doğrukıran ile buldu. Duran topta ceza alanı içerisine açılan ortaya iyi yükselen Batuhan, yaptığı kafa vuruşuyla skoru 2-0’a taşıdı.

 

Üstünlüğünü son dakikaya kadar sürdüren ev sahibi takımda kapanışı Serdar Vefa Yeşil yaptı. 90+5’te sol tarafta topla buluşan Serdar’ın yaklaşık 25 metre mesafeden attığı muhteşem şut kalecinin uzanamayacağı köşeden ağlarla buluştu. Son saniyede gelen bu gol maçın da sonucunu belirledi.

 

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR: “MAÇI KAZANMAK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ”

Maç sonunda canlı yayında soruları yanıtlayan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar şunları söyledi: “Aliağa her anlamda iddiası olan bir şehir. Futbolda da iddiamız var. Uzun zamandır 3.lige çıkmak için mücadele ediyoruz. Bu yıl da koşullar ne olursa olsun profesyonel lige çıkmayı arzu ediyoruz ve bu hedef için hazırlandık. Bugün 33. Maçımızı oynadık. 31 hazırlık maçı yaptık. Futbolcu kardeşlerimiz psikolojik olarak zor bir dönem geçirdiler ama hiçbir zaman çalışmayı bırakmayıp azimli şekilde mücadele ettiler. Sabırla bu günleri bekledik. İnşallah sezon sonunda bu sabrımızın mükafatını alırız. Pandemi sürecinde zor bir dönem geçirdik. Sporcularımız futbola hasretti. Her iki takım da elinden geleni yaptı. Çok kısa sürecek ve hata da kabul etmeyen bir lig yaşıyoruz. Bu maçı kazanmak bizim için çok önemliydi. Çok güzel bir maç oldu. Tüm takımlar zor koşullarda ciddi mücadele veriyorlar; Çiğli Spor’a ve diğer takımlara da başarılar diliyorum” dedi.

 

STAD: Aliağa Atatürk Stadyumu

 

HAKEMLER: Ersan Şen, Halime Uzungündeş, Oğulcan Sefer, Bünyamin Erdil

 

ALİAĞASPOR FK: Ömer Can, Yusuf Kılıç, Semih Durmuş, Bayram Çetin, Suat Gündüz, Ünal Kaya, Ersin Aslantoğ, Özkan Yılmaz (Dk 69 Osman Buğra Uysal), Enes Bakal (Dk 64 Batuhan Doğrukıran), Osman Atalay Demirtaş (Dk 69 Semih Baştan), Mehmet Çağrı Alpaslan (Dk 85 Serdar Vefa Yeşil)

 

ÇİĞLİ BELEDİYESPOR: Uğur Köprülü, Semih Atıl (Dk 46 Göksel Yaman) Batuhan Altın (Dk 54 Oğuz Yıldız), Emre Gümüşkaya, Egecan Çevir (Dk 71 Doğan Yaşar Keskin),  Hasan Ayçiçek, Çağlar Dağ (Dk 64 Necati Açıksöz), Özenç Akdağ, Salih Kılavuz, Aydın Kuzu (Dk 63 Batuhan Dinçer Yokuş), Mert Uygun

 

SARI KARTLAR: Dk 35 Osman Atalay Demirtaş, Dk 38 Ersin Aslantoğ, Dk 42 Suat Gündüz, Dk 81 Semih Küçükatalay-kaleci antrenörü, Dk 85 Batuhan Doğrukıran (Aliağaspor FK) – Dk 38 Aydın Kuzu, Dk 45 Semih Atıl, Dk 79 Özenç Akdağ (Çiğli Belediyespor)

 

GOLLER: Dk 36 Osman Atalay Demirtaş, Dk 86 Batuhan Doğrukıran, Dk 90+5 Serdar Vefa Yeşil  (Aliağaspor FK)

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.