Genç Kızılay İzmir Uluslararası İlişkiler Birimi Kültürel Gezi Düzenledi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 12:53

Genç Kızılay İzmir Uluslararası İlişkiler Birimi Kültürel Gezi Düzenledi

Genç Kızılay İzmir Uluslararası İlişkiler Birimi Kültürel Gezi Düzenledi
Son Güncelleme :

11 Haziran 2021 - 14:38

1170 Okuma

Genç Kızılay İzmir Uluslararası Birimi İzmir Agora Tarihi Müzesi’ne kültürel gezi düzenledi. Yabancı gönüllülerin de yer aldığı gezide koronavirüs önlemlerine uyularak Agora’nın tarihi, gönüllü rehber öncülüğünde İngilizce tanıtıldı. Ayrıca tarihi gezi sonrası Flemenkçe ve Fransızca konuşma etkinlikleri gerçekleştirildi. Gezi boyunca tüm etkinlikler İngilizce olarak gerçekleştirildi.

Genç Kızılay İzmir Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Yelcan Şahin: “ İngilizce her alanda önemi bir dil. Bizler de gençlerin gelişimi için bu konuda Genç Kızılay İzmir çatısı altında daha fazla faaliyet gerçekleştirmek istiyoruz. Bu etkinlik sayesinde hem farklı kültürleri tanıma hem de İngilizcemizi geliştirme fırsatı bulduk. Genç Kızılay İzmir Uluslararası İlişkiler Birimi olarak bunun gibi başka etkinlikler gerçekleştirmek hedeflerimiz arasında.” dedi. 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.