Fransa Sağlık Bakanı Veran: ‘Acil hatların çökmesi 4 ölüme yol açmış olabilir’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 20:27

Fransa Sağlık Bakanı Veran: ‘Acil hatların çökmesi 4 ölüme yol açmış olabilir’

Fransa Sağlık Bakanı Olivier Veran, ülkenin farklı kentlerinde polis, ambulans ve itfaiye gibi acil hatlara dünden bu yana ulaşılamamasının 4 kişinin ölümüne yol açmış olabileceğini söyledi.

Fransa Sağlık Bakanı Veran: ‘Acil hatların çökmesi 4 ölüme yol açmış olabilir’
Son Güncelleme :

03 Haziran 2021 - 20:42

4270 Okuma

Fransa Sivil Güvenlik Başkanlığı tarafından dün yapılan açıklamada, ülkenin farklı kentlerinde polis, itfaiye, jandarma ve ambulans hattı gibi acil durum hatlarının çöktüğü ve birçok kentte bu hatlara ulaşılamadığı belirtilmişti. Söz konusu durum bugün öğle saatlerine kadar devam ederken, hatların operatörü olan Orange firması, arızanın teknik bir sorundan kaynaklandığını ve sorunun çözüldüğünü açıkladı. İçişleri Bakanlığı, sorunun çözülmesine rağmen acil durumda aranması için her bölgeye özgü sabit hat numaralarını tedbir amaçlı paylaşmaya devam etti.Fransa Sağlık Bakanı Olivier Veran, ülkenin farklı kentlerinde polis, ambulans ve itfaiye gibi acil hatlara dünden bu yana ulaşılamamasının 4 kişinin ölümüne yol açmış olabileceğini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.