AstraZeneca’dan, Pfizer aşısının daha ölümcül olduğu iddiası | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 12:55

AstraZeneca’dan, Pfizer aşısının daha ölümcül olduğu iddiası

AstraZeneca tarafından oluşturulan raporda, Pfizer tarafından geliştirilen korona virüs (Covid-19) aşısının 6 Avrupa ülkesinde kullanımından sonraki ölüm oranının, AstraZeneca aşısından sonra önemli ölçüde daha yüksek olduğu kaydedildi.

AstraZeneca’dan, Pfizer aşısının daha ölümcül olduğu iddiası
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2021 - 14:14

1550 Okuma

ABD Merkezli Washington Post gazetesinde dün yayınlanan bir haberde, bir kurumun Avrupalı sosyal medya fenomenlerine, sosyal medya hesaplarını kullanarak Pfizer tarafından geliştirilen korona virüs aşısının takipçilerinin yapmasını engellemek adına para teklif ettiğini, Fransız yetkililerin de bu kurumun Rusya bağlantılı olduğunu yazmıştı. Gazete, fenomenlerin kendilerine çevrimiçi olarak ulaşıldığını ve yüksek sayıdaki takipçilerine Pfizer aşısının tehlikeli olduğunu ve AstraZeneca-Oxford Üniversitesi tarafından geliştirilen Covid-19 aşısından daha fazla ölüme neden olduğunu duyurmalarının istendiğini iddia etmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.