İsrail, Filistin sınırını geçmeye çalışan Lübnanlı protestoculara ateş açtı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 20:49

İsrail, Filistin sınırını geçmeye çalışan Lübnanlı protestoculara ateş açtı

İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırılarını kınayan bir grup Lübnanlı, İsrail sınırını geçmeye çalıştı. İsrail ordusunun Lübnanlı protestoculara ateş açması sonucu 1 kişi yaralandı.

İsrail, Filistin sınırını geçmeye çalışan Lübnanlı protestoculara ateş açtı
Son Güncelleme :

14 Mayıs 2021 - 21:33

1480 Okuma

İsrail, Filistinlilere yönelik saldırılarını şiddetini arttırarak sürdürürken, İsrail’in acımasız saldırılarına Müslüman ülke halklarından tepkiler gelmeye devam ediyor. Ürdün halkı, İsrail’in Gazze’ye saldırılarına karşı Filistin sınırına akın ederken, Lübnan’da da protestocular İsrail sınırında bir araya geldi.Lübnanlı protestocular, Filistin bayrakları açarak, İsrail sınırını geçmeye çalıştı. Sınırdaki İsrail ordusu ise protestocuların Lübnan’ın iç bölgelerine dönmesi yönünde uyarıda bulundu. Protestocular uyarıları duymazdan gelerek, Filistin’e yönelik destek gösterilerine sınırda devam etti. İsrail ordusu, protestocuları dağıtmak için ateş açtı. Olayda 1 kişinin yaralandığı öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.