Magandalar dehşet saçtı: Tabancadan çıkan mermi köpeğe isabet etti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 10:07

Magandalar dehşet saçtı: Tabancadan çıkan mermi köpeğe isabet etti

Magandalar dehşet saçtı: Tabancadan çıkan mermi köpeğe isabet etti
Son Güncelleme :

13 Mayıs 2021 - 14:32

2510 Okuma

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, kimliği belirsiz 2 maganda tarafından tabancayla açılan ateş sonucu, kurşunun isabet ettiği bir sokak köpeği yaralandı. Yaralı köpek veterinere götürülerek tedavi altına alındı.

 

Edinile bilgeye göre olay, dün saat 21.00 sıralarında Gümüşpala Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz 2 kişi tarafından tabancayla rast gele ateş açıldı. Magandalar tarafından açılan ateş sonucu, bir sokak köpeğine mermi isabet etti. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, mahalle sakinleri yaralı köpeğin yardımına koştu. Vatandaşların ihbarı üzerine adrese polis ve belediye ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, belediye ekipleri yaralı köpeği tedavi için veterinere götürdü.

 

Olay sonrası kaçan şüphelilerin yakalanması için ekipler tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.